Wednesday, March 22, 2017

SPM je pun

On 16th March 2017, my mom drove her car to Terengganu on very early in the morning as we planned to arrive there at 10 am- Batu Rakit Integration School. But yes we arrived at 9.30 something sooo early as hell because there was like a few of us yang baru sampai. I get out of the car and start to wondering around with my brother kononnya want to find my friends, tapi diorang punya otw tu janji melayu betul. So I end up waiting for them at the canteen with some another friends.

Muka berdebar nak mampus but stil you wanna looked freakin chilled.


oh and i also got some welcome greeting from my junior- aiman malek and another one i dont remember his name lol sorry gais but still thank you <3

About 10am lebih lebih i walked around the school with two of my classmate/bestfriends/bestmate/- it represent all, then we met teacher Nor our english's favourite teacher. That was the time where we walked together to the hall for the ceremony andddddddddddddddddd SPM RESULT!!!

I thought i was the only one yang ambik result paling lambat because i was freaking scaredd of what will my result be, what will i got, what i have to do, how was my mom feeling, how should i react. A LOT OF QUESTIONN.  But i just took it from my class teacher and buat rileks cool chill like nothing happend. Dia punya cool tu macam dapat straight A je kahkah. Oh but at first tak tngok lagi sbb Cikgu Zamri ambik I punya result sbb nak tngok subjek dia, god bless i passed his subject. Not an A but still i got credit, cheers for that :)

I tengok my result, as usual counting how many As did i get- 4.
how about B? oh its 4 jugak.
another 2 is 1C and 1D. I got every alphabet (joke)

At first, i was quite kecewa looking at those As tapi still rileks senyum lagi macam nothing happen dahla juniors dengan colleagues duk tanya brape I dapat jenuh jugak la nk mnjawab dah la masatu tak jumpa dengan my mom lagi. Lepas merentasi soalan soalan berikut barulah I manage to meet my mom and gave her my result. I senyum je. But i see my mom muka kecewa. I dont want to cry. But I saw my mom's face, that face of redha :). I hug her, saying sorry because this was all I could get. She smile :)


Skype partner. Obviously *laugh*

Sebab I taknak nangis tngok my mom face I pun told her i nk prgi jumpa cikgu kawan and junior so my mom wait in the car. Lama gak la pergi jumpa cikgu cikgu tu biasal rindu kan pastu nk ucap terima kasih pastu nk bagi hadiah kat cikgu lagi. Sumpah i felt sorry for my mom sbb kena tunggu tapi nak pergi sendiri pun tak boleh takde lesen huhu.

Oh just for information my batch 12 orang dapat straight A. None straight Aplus its okay guys we did our best. All hail Elite Squad 1216!
And also, we got 2 from Abu Daud clan alhamdulillah at least ada wakil huhu :)

So here, nak selit satu appreciation post dekat my very belover (lah sangat) friend which is: Mohd Syakir bin Zamri.

Dear sakir,
Congrate on your straight As. Walaupun mu dok dapat straight A plus yang ditarget tu mu tetap buat yang terbaik doh. Aku nak cakap ah, thaaaaankkyooouuuu for everything! Mu ajar aku kalau aku tak faham even kadang kadang aku cam malas nak dengar. Thankyou sbb sabar dengan perangai gila aku yang skali mu jadi gila sometime. Thankyou for this great friendship that we created together. Thankyou sbb concern pasal aku dalam diam kahkah. Thank you tolong aku banyok bndo yang aku sdiri takleh nk buat. Goodluck untuk kehidupan yang mendatang ni. Semoga mu jadi engineer yang berguna. Nnti boleh la kita wak cooperation ye dok? hahaha. All the best sakirooooo. I mill miss you ehek. Till we meet again okay? ps// walaupun mu sokmo sakitkan hati aku, aku tahu deep inside mu saye aku sebenarnya kankan hehe. ( Still dok puah hati sbb xdok gmbor nga syakir hari result tuu nk wak gane sek stret sibuk kang)



What i want to say here is, what ever your result is jangan kecewa jangan sedih. Kena redha dengan apa yang kita dapat. Mungkin sikit bagi org lain tapi dah banyak bagi kita kan? Allah dah bagi yang terbaik untuk kita mana tahu nnti satu hari kita berjaya lebih dari orang lain. Usaha Doa dan Tawakkal dengan Allah. Insyallah we get wnt we want.

Goodluck in our life 99'liners. #Flyhigh

some pictures why not;


This is my clans; VAD 2016 




That one with black tudung is actually my Lukisan Kejuruteraan tecaher okay shes not taking spm result with us lmao



Amirul cakap Karmila putih sangat dalam gambar ni tapi dia hitam so dia tak puas hati. lol


got some picture with my favorite juniorssss. gonna miss you two!! blajar leklok dapat banyak A lagi dari kakkar ye hiks :)



So thats all. All the best elitesquad, VAD benders, and all 99 liners!





No comments:

Post a Comment

Drop your words here :')