Monday, November 25, 2013

Lalala , OMG it's Me now ;)

Assalamualaikum and hai peeps :)
Hm , wohoa  ! Sekian lama xupdate dalam belog yang comel gilaa nih . *Ehh  ? Haha.
Kay , ni first time taw update belog guna phone . Wuuuu macam xpercaya yaw  ! Entah jadi ke tidak , entah boleh percaya ke tidak . Hm , kalau lah jadi kan . Sirius tiap tiap hari aku update . Haha

Tapi kan , xsedap sangatlah nak story kalau guna phone . Ehh bukan phone , tab lahh . Haha . Haa sambung , em xbest sangat . Nak upload gambar tulah yang malas . Gambar banyak dalam lappy of courselahh . Ni kalau nak update guna phone kena lah ada gamba , so takkan nak gigi biru jee . Em , kamek malaih baa :3

Nanti sambung lain masa lain hari lain waktu kay . Pukul 12 . 09 now , ngantuk doe  ! Kbai , assalamualaikum :*

*Nak selit satuu gambaa lah :)